maanantai 1. heinäkuuta 2013

Tästä se lähtee!!!

Sekä heinäkuu, että uusi Fit-lehden innoittama P90X -treeniohjelma. Olipa muuten aika järkyttävän huono kunto ekassa rinta-selkä-treenissä! Herranjesta, ettei jaksa tämä neiti punnertaa yhtään niinku ennen... Huomenna ei pääse sängystä ylös :D "Lähtöpaino" tähän hommaan on 60.6kg.

Tämä on varmaan monien muidenkin "ongelma": mulla tulee aina sellanen kauhea into jostain asiasta, etten osaa ajatella mitään muuta vaan hurahdan täysin johonkin juttuun. Esim. nyt tähän uuteen treeniohjelmaan. Siksi kävikin pikkasen hassusti. Kun huomasin treenin jälkeen, ettei noilla nykyisillä painoilla tee yhtään mitään/saa ollenkaan tuntumaa selkään, päätin käydä ostamassa isommat painot. Noh, kaupoissa on vähän nihkeästi noita tai ne on kamalan kalliita, niin päätinpä ostaa tilalle kuminauhan. Tarttuipa kaupasta myös golf-kengät sekä jotain rääsyjä. Eikä siinä vielä kaikki... ruokakaupasta piti ostaa makeuttamatonta protskua ja lisäravinteita. Kramppas nimittäin ihan hirveesti jalkalihakset tuon ensimmäisen treenin aikana!

Shoppailun tulos
Ja hyvänä uutisena mainittakoon, että rahka on taas in ehkä noin viikon tauon jälkeen tuoreiden mansikoiden kanssa! Nams!

Täytyy koittaa taas tsempata tätä bloginkirjoitusintoakin taas treeni-innon myötä. I'll keep u posted! En jaksa varmaankaan naputella noita treenejä tuonne kalenteriin, kun ne on nätisti yhdellä lapulla... Jos jotakuta kiinnostaa, niin eiköhän sitä sen verran jaksa googlettaa, että löytää tuon Classic-version treenistä. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti