perjantai 26. heinäkuuta 2013

Banskulettu

Tänään taas maistoin banaanilettua (2 kananmunaa, 1 banaani) ja päälle testasin vadelmia. Täytyy kyllä sanoa, että toimi yllättävän hyvin. Lettu oli makeahko banaanin ansiosta ja vadelmat toi mukavaa kirpeyttä. Kuva näyttää lähinnä roadkilliltä, mutta uskokaa pois - namskua oli!

Aamupäivän core-treenit meni hienosti... eilen menetetyt energiat siis palautuivat yön aikana. Huomenna jooga ja sunnuntaina... iiks - virallinen 4vk edistymis-väli-check. Jaiks!

2 kommenttia:

  1. Hmm, mä en ole vielä oikein päässyt sinuiksi noiden protskulättyhommien kanssa, vaikka olen kyllä yrittänyt :D Toisaalta en ole kokeillut vielä ihan tuollaista simppeliä banaani-muna-yhdistelmää, vaan laittanut sekaa kaurahiutaleita, protskujauhetta ja muuta sörsseliä ;) Luulenpa myös, että sillä on merkitystä mitä letun päälle laittaa. Makeankirpsakka vadelmahillo vois olla kyllä hyvä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä taas en ole koittanut noita protskujauheita sekoitella mihinkään "leivonnaisiin". Kaapissa odottelee minttu-suklaa -protskujauhe, melkein koskemattomana. Pitäis varmaan kaivella jostain joku "muffinssi"-resepti. :)

      BTW, aivan ihania Islannin kuvia sulla blogissa!

      Poista