torstai 25. heinäkuuta 2013

Fressi olo

Tänään oli aivan ihana X Stretch ekaa kertaa ja johan venyi ja vanui paikat! Kehonhuolto on ihan superia, kun siihen panostaa ja paneutuu kunnolla eikä tee vaan sinnepäin. Välistä se P90X-ukkeli Tony alkaa ottaa pannuun, mutta saatan välillä laittaa pauselle ja tehdä jutut omaan tahtiin... jos siis on jonkunlainen käsitys, mitä on tulossa. Varsinkin maksimitoistot liikkeille on helppo suorittaa, kun ensin katsoo vaan mallia ja sitten kelailee ukon höpötykset ohi.

Kävin tänään tutustumassa kaverin siivellä Fressi Leppävaaran saliin. Käytiin "tanssimassa" Sh'Bam tunnilla. Olikin aiheellista, kun on tullut syötyä parit jädetuutit ja eilen join skumppaa. (Hups! Silti oli aamulla paino pikkasen pudonnut..) Tunnilla oli samat ainaiset liikkeet, eri paketissa. Ihan hauskaa tehdä välillä jotain treenikalenterin ulkopuolelta. Ei ala käymään tylsäksi tämä P90X-toisto. Kuvasta ei näy, että olin märkänä hiestä. :) Sykemittarin mukaan paloi 370kcal, mikä on kolmeen varttiin aivan hyvä saavutus. Hyvä vetäjä ja ihan hyvä sali. Vähän turhan kaukana vaan.
Fressii!
Tästä ei siis tule mun salia evör, kun salimatkaa tulis sellaset 8 km. Onpahan kuitenkin vertailukohtaa, kun käyn tutustumassa Esportin Fitness Arenaan sitten syksyllä.

2 kommenttia:

  1. Heippa! Huippuja tuloksia sulla! Itselläkin pyrkimys melkolailla sama :) En kerennyt kaikkea lukemaan niin onko sulla PT:tä tai muita tavoitteita, esim. kisalavoille tmv.?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vastauksesta! Mukava löytää joku lukija, jolla on samoja päämääriä. :) Laitoinkin sun blogin kirjanmerkkeihin, jotta voin lukasta paremmalla ajalla sun projektista...

      Mulla ei ole omaa PT:tä vaan koitan olla itse itselleni PT. Vähän hankalaahan se on, mutta on tämä ainakin mielenkiintoista pitää itseä koekaniinina, että mitä minkäkinlainen treeni ja ruokavalio saa aikaan.

      Mitään varsinaista mitattavaa tavoitetta en ole ulkonäöllisesti tai ajallisesti itselleni asettanut. Keväällä innostuin tuosta kympin juoksusta ja nyt olen intopiukeena P90X-treenistä, jonka puolestani löysin Fit-lehden viime numeron artikkelista ja päätin kokeilla riittääkö rahkeet 90 päivän rykäisyyn. So far so good. Saa nähdä innostunko juoksusta taas enemmän syksyllä vai nouseeko puntti paremmin. Toisaalta ois varmaan hyvä olla joku pitemmän ajan tavoite, kun muuten nämä projektit jäävät ilman "kokonaiskuvaa" ja irrallisiksi osioiksi. Mutta pitemmän ajan tavoitteena on löytää lihaksia tämän ohentuvan rasvakuoren alta. En näe itseäni koskaan missään kisailemassa fitnesspuolella - ei ole mun juttu. Mutta ihailtavia on kyllä ne neidit/rouvat, jotka siellä vetää!

      Poista