tiistai 30. heinäkuuta 2013

Energia lopussa ja keho kuiva

Tänään Plyometrics treenistä ei meinannut tulla oikein mitään. Energia oli aivan lopussa ja aina kun teki jonkun hyppelysarjan, alkoi pyörryttämään. Vaikka söin aamupalan ja treenasin reilu tunnin sen jälkeen! Lisäksi oikean jalan päkiä oli välillä kauheassa krampissa ja aina hypyn alastulossa hermokipu oikein vihlas ja koko koipi oli tulessa. =( Kämpässä oli niin turkasen kuuma, että hikoilin kuin pieni sika. *röh* Aamupaino oli tippunut eilisestä puoli kiloa kerralla, joten pyörrytyksen syynä saattaa olla myös kehon kuivuminen.

Eilen mussutin ihan innolla iltapalaksi tummaa maya-suklaata (chilistä) ja join kaks pientä lasia punkkua. Eli pientä possuilua havaittavissa. *röhröh* Tänään olikin sitten aika kumma, kun paino noin oli tipahtanut, vaikka ruokavalio illalla olikin tuomosta "vähän" erikoista. ;) Saapa nähdä, miten saan pidettyä nämä syömiset ja treeni-innon hanskassa, kun huomenna alkaa duuni kesäloman jälkeen...

Tässäpä nyt ihan virallinen takapuolikuva jo tutuksi tulleissa über-seksikkäissä treenipöksyissä, kun 1/3 tästä kidutuksesta on ohi. ;) Eipä tuo kauheasti eroa siitä parin päivän takaisesta kuvasta.
Tästä on hyvä jatkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti