lauantai 6. heinäkuuta 2013

1 down, 12 to go!

Viikko rääkkiä takana, huomenna on eka lepopäivä. Se tuleekin tarpeeseen, että voi palautella lihaksia ja mieltä. Olen tässä huomannut, että kun ruokavalio on hieman tiukempi ja treenit kovia, musta tulee aivan kamalan hömelö. Unohtelen asioita (kuten tänään koiran riisit liedelle tunniksi ja nehän oli ihan palaneet!) ja aivotoiminta on suhteellisen nollassa. Jos blogissa on jotain hassua, se johtuu luultavasti vain siitä. Mitenkähän ens viikko menee töissä aivotöissä!?! Eikö pitäiskin treenaajille antaa lomaa, että saavat treenin kulkemaan kunnolla ja univelat hallintaan? Tästä tehdään kyllä kansalaisaloite! ;) Vielä pitäis viikko töissä jaksaa ennen toista parin viikon lomakauden alkua.

Tämän päivän Kenpo X oli sopivan reipasrytmistä ja rankkaa. Tämmönen aerobisempi homma on just mun juttu! En kauheasti tykkää noista lihashommeleista (paitsi ehkä vatsoista), mutta tämä on (karatetaustaiselle) aika jees treeni!!! Lemppari siis on löytynyt. Ja oisittepa nähneet sen hikimäärän, jonka meikäläinen pyyhki... koko ajan pyyhe kädessä heiluin joka välissä. Ihanaa! Tässä lähtee läskit sulamaan!

Tässä kropassa riittääkin sulateltavaa... taas on ihan kuukauden kerran-viikossa treenimäärän aikana ehtinyt kertymään pikkasen taas jenkkakahvan poikasta. Katotaanpas, miltä tämä peba ja selkä näyttää neljän viikon treenien jälkeen. Koitan saada aikaiseksi jotain before/after kuvia jossain vaiheessa - toki viimeistään sitten 90 päivän jälkeen.

Työnsarkaa riittää


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti