maanantai 29. heinäkuuta 2013

Viikko 5, back in business!

Tällä viikolla alkoi P90X:ssä eri treeniohjelma. Viime viikolla ei tarvinnut punttejen kanssa juurikaan heilua, mutta nyt taas rauta nousi varsinkin eilisen lepopäivän ansiosta! Aivan mahtava fiilis Chest, Shoulders and Triceps sekä Ab Ripper X -treenien jälkeen! Wooohoooo. Endorfiilit taas ihan pilvissä ja olo mitä parhain. Ja kaikista hauskinta tässä hommassa oli se, ettei tarvinnut tehdä yksin, kun on ulkopaikkakuntalainen kaveri käymässä Espoossa. Piti vähän vuorotella punttejen kanssa, mutta ihan hyvin saatiin molemmat tehtyä. Kiitos vain Päivi treeniseurasta! :)

Eilen oli "virallinen" punnitus ja oikeastaan mietin, että pitäiskö sittenkin ottaa vertailukohdaksi päivät 1/30/60/90 eikä viikottain... Tein kyllä blogia varten noita vertailukuvia, joten sama kait se on laittaa niitä nyt tähän.
Sivuposessa ei juurikaan muutoksia - vähän alkaa vatsalihikset erottumaan, jos suurennuslasilla katsoo.


Kolmen viikon muutos

Leukojaaah!

Ja tuloksia: 3.7 / 28.7
Vyötärö 70 / 68
Vyötärö navan alta 81 / 77
Lantio 96 / 95
Reidet 53 / 52.5
Hauis jännitettynä 28 / 29

Heh... tästä jatkuu! Ja ruokahommat on menny ihan sikahienosti!!!! Hyvä minä!
Harmi, etten ottanut kunnollisia Day1-kuvia, että sais kunnon vertailukohdan... mutta jospa sitä sais tehtyä jotain sitten aikanaan. Otan vaikka jotain kauheita plösökuvia parin vuoden takaa, niin johan näyttää tulosta tulleen. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti