tiistai 2. heinäkuuta 2013

Rääkki jatkuu

Kyl tämä ohjelma ainakin tehokas on! Ei voi valittaa. Tänään pääsin sängystä ylös ihan hyvin, mutta kyllä tuntuu rinta- ja selkälihaksistossa, että sitä on tullut treenailtua eilen! Tänään olikin silmät tippua päästä, kun paino oli tasan 60kg. (-0,6kg) Ainakin eilen lähti nesteet liikkeelle treenin avulla... yleensä mulla ei vaihtele paino kuin parisataa grammaa päivittäin.

Tämänpäiväinen Plyometrics oli tosi rankka, varsinkin peppu/reisi -osastolle. Eli just oikeaan paikkaan meikäläistä ajatellen. ;) Ja eiköhän ne viimeiset masumakkaratkin tästä sula, kun jatkaa tätä kamalan ihanaa rääkkiä.

Vinkkinä muillekin makeutusaineiden välttäjille... Ostin eilen protskujauhetta, jota ei ole makeutettu tai maustettu. Tänään huomasin, että eipä mulla olekaan maitoa, josta tehdä palautusjuomaa mansikoiden kera. Appelsiini-mango-tuoremehua löytyi, joten testasin sekoittaa proteiinijauheen sellaiseen ja tämmönen palautusjuomamix maistui oikein hyvin. Laitoin mehua ehkä 1,5dl, vettä 1dl (tykkään laimeasta mehusta) ja protskujauhetta 0,75dl. Ei se sokeri siinä mehussa varmaan niin haittaa... Tulihan tuota poltettua just 458 kcal ja aiemmin tänään poljin töihin ja takas, matka 6km suuntaansa. Ja kun en muuten juo mehua juurikaan. Tietenkin jos välttää hedelmiä kokonaan, niin tämä ei aivan toimi.

Nyt pitää venytellä oikein kunnolla ja sitten ihana viileä suihku!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti