sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Lepopäivän kokkailua

Tässä kuntoiluhommassa tulee niin hyvin esille omat vahvuudet ja heikkoudet ja pienimmätkin persoonallisuuden piirteiden vivahteet. Olen niin on/off ihminen kuin vaan voi olla. Homma toimii tosi hyvin, jos määritän itselleni tarkat säännöt ja noudatan niitä prikulleen ja grammalleen. Tällä hetkellä menee ihan superhienosti syömisten ja kuntoilunkin suhteen. En siis ole sortunut päiväkausiin!!! \o/ Heti kun alan soveltamaan, löydän itseni suuren jäätelökupin ja karkkipussin ääreltä ja/tai sohvalta koomaamasta. "Jos nyt vähän maistan - oli ihan törkeen kovat treenit ja ansaitsen nyt jotain hyvää." Ja sitten taas menee homma ihan reisille!

Eilen illalla pysyin tiukkana, kun oli popparia ja leffailua. Ei oikeastaan edes tehnyt mieli, kun olin jo valmiiksi päättänyt, etten sorru mihinkään höpöön. Karkin suhteen ois saattanut olla eri juttu, varsinkin jos niitä oisin itse ostanut. Mutta meni siis hienosti!

Tänään innostuin kokkailemaan ja valmistin valkosipulikanaa, täysjyväriisiä ja salaatin. Oli tosi hyvää ruokaa! Lomalla jaksaa paljon paremmin panostaa syömisiinkin ja ihanaa kokkailla tuoreista aineksista jotain terveellistä ja maistuvaa.
Happy meal.
Lepopäivät on tosijees! Ihanaa vaan rötvätä ja kerätä energiaa. Huomenna alkaa neljäs viikko ja sehän onkin aivan erilainen kuin kolme edellistä. Kaks kertaa joogaa ja keskivartaloa. Can't wait! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti