maanantai 11. maaliskuuta 2013

Ohjeen mukaan

...mennään, vaikka melkein laatta lentää. Aamulla kuudelta ylös ja aerobiset kehiin. 3x10 min crossailin, kun en uskaltanut lähteä tuonne ulos liukastelemaan, vaikka jalka ei nyt olekaan ollut vaivainen. Duunin jälkeen salihommissa oli kädet ja olat. Siellä huhkittiin tosiaan olan takaa, vaikka ihan rimpulapainoilla vedänkin. Ei sitä passaa heti itteään rikkoa, kun on vasta aloittelemassa tuota saliuraa ja kokeilemassa juttuja. :)

Ruokavalio on sen verran tiukka, että se tuo pahoinvointia. Kolme ekaa päivää tuolla Jutan GFG dieetillä oli kauhee hedari. Ehkä kolme seuraavaa sitten ellotusta (2 so far).  Samanlaista kuin raskaana ollessa, mutta tällä kertaa se ei ole mahdollinen selitys... :D

Onneksi saa levätä huomisen! Nukuin ehkä max 5 tuntia. Neljän jälkeen vaan pyörin sängyssä ja nukkumatti oli aivan toisessa osoitteessa hiekkoineen. Toinen tämän dieetin "herkuista" on unettomuus. Jos nyt vetäisin kourallisen karkkia, tulis niin hirveä hiilarikooma, että huhhuh! Ei kumma kyllä tee edes mieli. Lähinnä vaan poden ellotusta. Aamulliset raejuustotkin oli ihan uskomattoman vaikea saada alas! Pliis, kertokaa, että tää olo paranee tästä. Voisin lisätä vähän hyvää rasvaa ja pikkuriikkisen hiilaria, että olo paranee?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti