sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Kevätkirmausta

Tänään treenikalenterissa oli 1,5h kävely, mutta kävin koiran kanssa vain lyhyen "haistelulenkin" ja puin juoksukamppeet päälle. Huomenna nimittäin ois 30min kevyt juoksu, jonka siirsin tälle päivälle. Maanantaiaamut ei todellakaan ole aamuaerobista varten näin aamu-uniselle ja tuollahan taittaa niskansa, jos lähtee aamuhämärässä liukastelemaan. Iltapäivällä crossailen sitten jonkun aikaa salilla, jotta omatunto ei soimaa tämän päivän tynkäkävelystä.

Mutta se juoksu... kevyt lenkki tuntui kevyeltä ja paikoittaiset peilijäät suitsi älyttömän kirmausvauhdin pois, joten sain tasaisen hyvän lenkin aikaiseksi. Ja se oli ihanaa! Taitaa saliohjelma tukea hyvinkin tätä juoksukunnon kohotusta. Pikkuhiljaa se sieltä nousee. Ja ilma on kuin morsian. Kevät on täällä. <3



Syömisistä täytyy tunnustaa sen verran, että eilen maistoin puolikkaan ohuen omaleipoman kakkupalaisen tupareissa, mutta hyvin sain pidettyä näppini erossa sipsi-suklaa-vuokaleivos-siideri-viini -osastolta. Autolla meno oli oivallinen valinta. Hyvä minä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti