sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Makiaa makiaa

Kyllä nyt meitä hellitään näin upealla kelillä: -13C ja aurinko mollottaa pilvettömältä taivaalta. Siispä vedin lenkkarit jalkaan ja lähdin treenikalenterin mukaiselle puolentoista tunnin reippaalle kävelylle koiran kanssa kirpsakassa talvisäässä. Parhautta! Vinkkinä myöhemmin heränneille, että siellä tosiaan saattaa poskenpäät ja nenu palaa auringossa, jos kovin pitkään meinaatte ulkoilla... arskarasvaa vaan pintaan. :)

Tämmösiä hauskoja ostoksia tarttui eilen matkaan. Kuvasta näkee myös hyvin, että tavoitteeseen on vielä matkaa... Here we go!


Sitten kun pääsen tavoitteeseeni, postaan before/after kuviakin, jotta pidetään lukijat varpaillaan ja järkytetään perinpohjin, kun sitä vähiten osaavat odottaa... :D
-----
Lisätäänpä vielä:
eilen söin ihan menyyn mukaan päivällisellä 40g tummaa protsku+kuitu huijauspastaa. (Huijauspasta: kuluttajilta rahat pois). Ongelmana tässä oli, että se turvotti ihan sairaasti! Onko niin, että tämmösellä omanlaisella vhh dieetillä vähäinenkin hiilaripommi saa aikaan hirmuturvotuksen, vaikkakin hiilarit ois jossain suhteessa järkeviä??? Muilla samoja ongelmia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti