tiistai 2. huhtikuuta 2013

Uuteen vauhtiin

Pääsiäisen aika meni enimmäkseen lepäillessä. Viime keskiviikon jalkatreeni sai jalat niin jumiin, että vielä eilen maanantaina tuntui jäykältä ja tukkoiselta. Jumi kesti siis 5 päivää! Kävin kuitenkin eilen aamupäivällä 40 minuutin lenkin ja tein kotona käsitreenin.

Siinä pari tuntia treenin jälkeen iski jäätävä päänsärky. Siis kamalin ikinä! Tuntui, että aivot leviää seinälle. Otin hedarin pahentuessa aspiriinia ja laitoin nukkumismaskin silmille, että ois edes hieman pimeämpää. Sitten nukkua tursotin pari tuntia. Se auttoi jonkun verran. Kun nousin, oli päänsärkyä vielä vähän ja pelkäsin sen pahenevan, joten otin 500mg parasetamolia. Illalla särky helpotti ja tänään kävin töiden jälkeen hierojalla 30 minuutin "kriisiapu"-ajan verran. Nyt tuntuu suht hyvältä sekä hartioissa että päässä.

Pääsiäisen otin myös syömisten osalta rennosti. Lisäkilo napsahtikin aika helposti, mutta eiköhän se taas tipu parissa päivässä normilukemiin, kun syön nätisti ja liikun enemmän. Ressiä ei siis edelleekään revitä turhista! :P Huomenna juoksukalenteri sanoo, että pitäis vetää 5 kpl minuutin vetoa jossain vaiheessa 50 minuutin lepposalla lenkillä. Vähän jännittää, että miten siitä selviää. :) Iltapäivällä sitten salille, mutta tällä viikolla otan vähän iisimmin jalkatreenit, että voi tehdä muutakin! Taas opin uutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti