tiistai 8. huhtikuuta 2014

Pitkät vedot

Tänään oli kaksin kappalein 5 minuutin mittaisia vetoja. Ihan hyvää vauhtia meni toinen veto, vaikka pitempiä nyt teinkin. Viime kerralla tein minuutin vetoja, joten hyvä vaihdella vetojen pituutta, että tulee pitempää rasitusta kovemmilla sykkeillä eikä aina sitä iänikuista hipsuttelua. Olihan se haipakkaa! <3

1. veto: 820m / keskitahti 6:06 min/km / keskisyke 160 / max.syke 165
2. veto: 910m / keskitahti 5:31 min/km / keskisyke 158 / max.syke 168

Sykerajat olin asettanut tuohon 169:ään, ettei ihan hapota kesken kaiken liikaa. Tuossa pumpun tahdissa alkaa jo hapottelemaan, jos pitempään pinkoo.

Mutta hauska laite kerrassaan tuo Garmin Forerunner 610! Oli sen verran vauhti päällä, ettei ehtinyt kuvia ottaa... joskus toiste.

Paino pompsahti aika kivasti lauantaisen mässäilyn seurauksena (joka ei muuten venähtänyt!!! \o/), mutta tänään oli ainakin jo painunut vähän alas. Silti korkeampi kuin koskaan. Kaipa keho tai lihakset kerää nestettä, kun niitä pumppaa - ainakin toivon niin. Pikkasen ahdistais, jos läskiä tulis, vaikka kuin koittaa dieetata! :D


Eilen tein lounasruoaksi jauhelihakastikkeen, joka ennen tomaattikastiketta näytti tämmöseltä. Seassa kik-herneitä. Oli muuten tosi hyvää!

Lihaa, protskua -> potkua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti