torstai 24. huhtikuuta 2014

Keventäjä

Nimittäin treeneistä.

Eilen ei maistunut treenit sitten tippaakaan. P90X-kalenteri sanoi, että vuorossa on Back & Biceps + Ab Ripper X. Tein jokusen hauiskääntösarjan ja vatsat. Sitten keksin muuta puuhastelua. Haimme nimittäin kaupasta uuden töllön. :D
Iso boksi.
Jossa iso töllö.


Selkeästi väsymyksen syynä on tiistain treenin överit. Lähdin intervallitreeneihin aivan liian kovaa jo alkulämmittelyissä ja toisessa 4min vedossa otti jo pumpusta kahden minuutin kohdalla. Mikä typerä aloittelijan moka! Ois pitänyt tietää paremmin, kun näitä pitkähköjä vetoja on tullut tallusteltua jo jokunen. Pöhkö minä.

Tänään olikin kevyt 20min lenkki paikallaan. Vihdoin tämäkin taliaivo ymmärsi mennä niin hitaasti, että kaikki muut lenkkeilijät suorastaan kiisivät ohi, että humahdus vaan kävi. Lihaskunnon korvasin tänään siivouksella.
Siivous vs. treenit. Tällä kertaa yllätysvoittaja!

Hassua, että siivouskin kiinnostaa enemmän kuin treenaaminen. Nyt on jotain pahasti vialla. Lihaksiin ei oikeastaan satu juurikaan, mutta jalat tuntuu tosi väsyneiltä ja ajatuskin vetotreeneistä puistattaa. Lisäksi huomaa kehon ylirasituksen siitä, että nukkumishommista ei meinaa tulla mitään... jospa ens yönä tuhisen taas kuin pikku possu. Röh röh!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti