tiistai 22. huhtikuuta 2014

Pääsiäinen = suklaanmussutustalkoot

Ajoin torstaina palleroisten (tyttären ja koiran) kanssa pääsiäisen viettoon Oulun tai itse asiassa Kiiminkijoen maisemiin. Majapaikkana oli joen rannalla oleva talo. Puitteet oli upeat! Kyllä peppu joutui koville taas siitä istumisesta ja kivasti lihakset jumi vajaa 650km matkan aikana. Ruuhkat nelostiellä oli kiitettävät. :S

Menomatka kesti tunnin pitempään kuin normaalisti. Usko meinasi loppua 200km ennen maalia.
Mistään paastosta ei voida puhua, kun pääsiäisestä on kysymys. Koko homma lähti lapasesta jo perjantaina.
Alkupala cheat-päiviin.
Perjantaina tein kuitenkin kiltisti P90X-treenin tai sen mitä oli jäänyt viikon repaleisista treeneistä tekemättä. Treenipainot oli vaivaiset 5kg, mutta tein silti kaiken, mitä kykenin. Selkäliikkeet osa jäi tekemättä, kun talosta ei löytynyt tankoa, jossa oisin voinut kiikkua.

Lauantaina sain lenkkeillä 50min ihanissa Kiiminkijoen maisemissa. <3
Jäiden lähtöä

Joen sivuhaara

Ihan jäiset treenit ;) No en mennyt triathlonia vetämään tuonne.

Ihanat maisemat!

Mikähän Angry Bird tuomoset munat munii???
Lauantaina reippailimme myös ihanan kävelylenkin Koitelissa. Kuvat on ihan omaa käsialaa, joten mua ei sitten noissa näykään. Teimme joka päivä pitkiä kävelylenkkiä, joilla korvasin sunnuntaisen Yoga X-treenin.





Rentouttava pääsiäisloma oli kerrassaan. Tietysti vähän pulttia piti ottaa noista syömisistä. Talon isäntä ei oikein ymmärrä käsitteitä: lounas, vähähiilarinen. Siinäpä sitten mussutettiin leipää välipaloiksi oikein olan takaa. Se tietysti laukasi minussa suklaanmussutusrefleksin ja noita minimunia menikin sitten ämpärillinen. Takaisin siis siihen kuuluisaan ruotuun!

Lähdenkin tästä vetotreeneihin!!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti