maanantai 24. maaliskuuta 2014

Väsymys iskee, mutta isken takas!

Nyt on reilu viikko mennyt joka päivä treenaten jotakin. Alkaa jo pikkuhiljaa väsyttää. Toisaalta ihan oma vika ja häpeä, kun piti lauantaina käydä leffassa ja viihteellä eli siis valvottua tuli yli kolmeen, mutta mitään ylimääräistä ei tullut syötyä tai juotua! Siis ei mitään! \o/ Taas tähän tottuu, että leffassa on eväänä muutama kämänen cashew-pähkinä ja puolen litran Pepsi Max nou shugar. Aika mielenkiintoista on kyllä olla bilettämässä (lue: tanssimassa) ihan selvinpäin. Ja tulihan siinäkin vähän extra treeniä... ei mikään ihme jos väsyttää. ;-)

Lauantaina tein puolen päivän jälkeen juoksutreenin juoksumatolla, joka oli merkitty kalenteriin. Ennen salille lähtöä laitoin saunan päälle. Kun pääsin treeneistä kotiin, sauna oli valmis, mutta samalla oli ihan järkyttävä nälkä! Piti siis tehdä eväät saunaan. Siellä lauteilla sitten istuskelin ja vedin ruokaa napaan. :D

Maanantai alkoi tuttuun tapaan P90X Chest & Back -treenillä. Treeni meni ihan hyvin. Monesti aina vähän puolen välin jälkeen alkaa väsyttämään ja tulee puoleksi jo luovutusfiilikset. Sitten sitä jostain kaapii motivaation ja tekee loputkin kunnolla ja koittaa parantaa edellisiä treenituloksia. Ehkä sitä pitäis aloittaa vähän rauhallisemmin ja sitten parantaa ku sika juoksua loppua kohden.

Tällä viikolla koitan alkaa jo valmistautumaan ysiltä sänkyyn joka ilta, ettei menis taas kukkumiseksi yli yhdentoista. Herään kuitenkin jo 6:30 tai jos aamutreenit vedän, pimpelipompeli alkaa soimaan 5:50. Pikkasen liian aikaista tämmöselle iltamenninkäiselle. Ja onhan se hyvä nukkua kunnolla, kun treenaa kovaa.

Yhtään kuvaa en jostain syystä saanut viikonloppuna otettua, vaikka mitään häpeämisen aiheita ei löytynytkään syömisten tai treenin osalta. Ehkä ens kerralla sitten... reipasta treeniviikon alkua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti