torstai 27. maaliskuuta 2014

Motivaatioboostit

Jotta pystyy treenaamaan kovaa (usein) ja säilyttämään maltin ruokavalion suhteen, tärkeintä on motivaation säilyttäminen. Tällä tekosyyllä pääsin eilen ja tänään kantamaan taas ison osan palkastani erinäisiin kauppoihin. Ostoksiini kuuluivat:

Treenivaatteita:
Juoksutakki, trikoot ja sortsit.
Hiuspantoja

Stadiumissa oli juoksupuvut tosi mahtavassa alessa. Ostettiin tyttärelle myös! Ja lopuksi vielä kaikista ostoksista 25% alea jäsenille. Wautsiwau!


Ruoantekovälineitä ja ruokaa niihin:
Mun oma Scanpan <3 Ja Jii-lihaa.
Vasta ostin Jamie Oliverin (eli suomeksi Tefalin) pienehkön kattilan, jossa pastat tai riisit keittyy näppärästi:
Peruslounastavaraa.
Ja oikeanpuoleisen kirjan ostin, vasemmalla olevat lainasin:
Tässä menee pari ilt... viik... kuukautta.
Tänä aamuna heräsin ennen kuutta ja kävin jolkottelemassa 40min aamutreenin salin juoksumatolla. Sen jälkeen oli vähän haastavaa jaksaa 8 tunnin koulutuspäivä. Mutta sekin meni ihan loistavasti - aamupalalla oli tarjolla herkullisen tuoksuisia täytettyjä sämpylöitä, jotka jätin väliin. Iltapäivällä oli vielä herkullisempia kanelikierrepullia. Vaan enpä ottanut sitäkään vaan kiltisti otin esille oman rahkan!

Muutamana iltana on mennyt yksi leipä ohi jääkaapin oveen liimatun ruokavalion. Jospa tämä projekti ei tähän kaadu. Toivottavasti. Keho selvästi huutaa hiilareita lisää. Mietinnässä on, millon se niitä saa... Stay tuned.

Huomenna on samanlainen pompsi koulutusta 9-17 ja sen jälkeen raahaudun salille tekemään lempparijalkoja ja ihokkiselkää. Leukojenveto on vaan niin prseestä. :-P

Mietin tässä yks päivä, että mulle ei ole vieläkään selvinnyt täysin, kuinka paha/hyvä Pepsi Max on elimistölle. Sen puolesta puhuu makeannälkä ja helppo keino saada mahaan täyteläisempi tunne ilman kaloreita. Ja tietysti se, että se piristää ja on vaan namskua. Toinen vaa'an puolisko taas painaa kyydissään perustelut: epäterveelliset makeutusaineet aiheuttavat lihavuutta, syöpää, makeanhimoa, ________ ... eli siis meikäläisen tietämys loppuu tähän ja arvailu alkaa. Osaako joku linkittää tähän jonkun hyvän tiedonlähteen miksi tuota tuotetta pitäisi käyttää tai välttää???

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti