perjantai 21. maaliskuuta 2014

Jalat ja huijaripalkkaria

Tänään tein oikein vimpan päälle treenit niin hyvin kuin ikinä osasin. Jalat & selän à la P90X sekä Ab Ripper X:n. Tähän touhuun menikin sellaset 1h30min ja touhu oli melkoista ähinää ja puhinaa. Mutta niinhän sen kuuluukin olla. =)

Treenin päälle olin ostanut palkkaripurkin nimeltään Gainomax Protein Vanilla Flavour Milk Drink.
Haaaliiii!
En yleensä noita käytä, kun sekoittelen itse maustamattomat protskujauhot suoraan johonkin laimeaan mehuun tms. Mutta duunipaikan salille ei vaan jaksa kuskata noita purkkeja ja purnukoita, kun pitää koko päivän eväätkin roudailla. Kun tämä ihana herkku oli nautittu, huomasin sen sisältävän 19g sokeria! Aaarghh!!! Miten olin kaupassa niin koomassa, etten tarkistanut tuota... D'oh! Mutta ei voi mitään. Oli ainakin hyvvää!

Treenin päälle tein taas banaaniletun, johon tuli siis uno bansku ja 4 munanvalkuaista. Se onnistui ihan loistavasti. Aiemmin se on aina hajonnut jotenkin kappaleiksi tai epämääräiseksi mössöksi. Nyt tulos oli tämä:
Mmmmmm!
Huomenna taas sitten kevyt juoksutreeni - jos ei innostu kunnolla revittelemään. Oishan se hyvä noita kevyitä treenejäkin suosia alkuun, että peruskunto kasvaa. Sunnuntaina joogaan paikat kipeiksi. =) Reipasta treeniviikonloppua kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti