torstai 20. maaliskuuta 2014

Loistava startti!

Heti alkuun ilmoitusluontoinen asia... Luet juuri blogia, joka on saanut 10 000 vierailijaa elinaikanaan. Eli kaipa tätä raapustelua joku hullu lukee, eikä tarvi itsekseen höpistä. :) Tervetuloa joukkoon!

Tässä on nyt rampaannuttu viisi päivää uuden upean treenikalenterin voimin.

Maanantaina ja keskiviikkona tein P90X-lihaskuntoa ja tiistaina tein (aamulla kuuden jälkeen!) kevyen lenkin. Tänään oli myös juoksuhommia. Molemmat pinkomiset tein vielä juoksumatolla, kun salikortti on tämän kuun loppuun voimassa ja ulkona on liukasta/sohjoa/lunta/kylmää/tuulista/inhaa. Sen jälkeen teen kaiken juoksutreeneihin liittyvän ulkosalla. Kaikki sisäkuntoilut ja lihaskuntotreenit liittyen P90X-projektin uusintaan suoritan joko duunipaikan salilla, jossa on hyvät leuanvetotangot ja tarvittavat käsipainot tai sitten kotona omilla käsipainoilla.

Ruokahommelit on menny täysin ohjeiden mukaan. Jeij! Kamala hedari vaivaa taas, mutta se on tuttua aina, kun alan syömään perusdieetin mukaan.

Alla pari uutta bongausta ruokavalioon.
Aivan ihana tomaatti-mix. Tästä tuli heti heittämällä mun suosikki! Joskus ne tosiaan pyörii lattiallakin, kun niitä vahingossa nakkelee...
Banaanilätty paistuu. Banaania ja valkuaista - todellakin makoisa herkku.
Bonne-tuotteista on tullut lempparit rahkan kanssa.

Teeskentelyä? No ainakin hyvää sellaista.

Goji-marjoissa on pikkasen sellainen nahkea maku, mutta kyllä näitä muutamia aina syö.

Väsymys on ollut joka iltainen vieras. Kuudelta on silmät jo puolitangossa. Siksipä tästä pitääkin käyttää vielä koira kipikipi ulkona ja sukeltaa vällyjen väliin. Huomenna on JALKAPÄIVÄ!!! Bring It!

2 kommenttia:

  1. Maistuuko tuo muffinitee mustikkamuffinille? :) Vai vaan mustikalle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monet on varmaan nähneet sen Liptonin mainoksen, jossa näitä mainostetaan "lempi jälkiruokaherkku" -makuina. Täytyy myöntää, että pikkasen menee metsään - mielikuva ja todellisuus eivät aivan kohtaa. WYSIWYG (What you see is what you get) ei ole aivan osunut nappiin. En laita teehen yhtään sokeria, joten eihän se maistu samalta kuin mustikkamuffinssi. Mutta hyvää se on joka tapauksessa eikä kuitenkaan samalle kuin tavallinen mustikkatee. Pehmeämmälle. :)

      Poista