sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Stressailua, lomailua ja plösähtämistä

Helmikuu meni tällä plikalla ihan penkin alle syömisten ja treenejen osalta - molempien. Mur!

Spesiaalikeisseinä oli tuparit, jotka aiheutti tolkutonta syömistä ja juomista. Ja sitten helmikuussa oli työstressiä ihan pirusti, joten lomamatkalla Torreviejassa se purkaantui loikoiluna (okei, kävin kolmesti juoksulenkilläkin biitsillä!), syömisenä ja juomisena. Kalja ja viini vaan maistuivat ihan pirun hyvältä, kun se kerran oli niiiiin edullistakin:
Alle kahdella eurolla skumppaa!
Vastapainona oli sitten nämä ihanat rantalenkit välillä kävellen ja välillä juosten...
Todistusaineistoa
Dehesa de Campoamor

Ja loman kohokohta oli Alicantessa Santa Barbaran linnoitus.

Satunnaisia salikertoja on kertynyt ennen lomaa ja loman jälkeen suhteellisen kiitettävästi sairasteluista huolimatta, mutta ruokavalio on lipsunut ihan täysin raiteiltaan ja plösähtämistä on tapahtunut. Loman jälkeen ehdin yhden täyden viikon ottaa itseäni niskasta kiinni ja treenata juoksukalenterin mukaan ennen kuin tuli flunssa! Tänään vasta uskalsin tehdä treenin, kun tartuttaja on ollut köhäinen edelleen. :( Mutta tästä suivaantuneena päätin tehdä ultimate treenicombon ja yhdistin mun juoksukalenterin (päämääränä Naistenkymppi toukokuun lopulla) ja P90X-lihaskuntotreenit (päämääränä timmi kesäbody ;) ), joita toteutin viime heinä-syyskuussa. Siitäpä tulikin aika tiukka paketti tästä kolme kuukautta eteenpäin! Bring it!

Postailen jatkossa tänne sen mitä ehdin kaikelta treenaamiselta ja terveellisten aterioiden kokkailulta. ;)

Ai niin, vielä yks juttu. Testasin perjantaina karppipitsaa (johon tuli kyllä aika reilusti juustoa!) ja se oli yllättävän hyvää! Vois tehdä joskus toistekin, kun haluaa herkutella... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti