keskiviikko 21. elokuuta 2013

Triplatreenipäivä

Kiirettä pitelee. Viime viikonloppuna oli kurkku kipeänä ja vetämätön olo, joten lauantaina en uskaltanut lähtee riehumaan Kenpo X-treenejä. Siispä ajattelin, että teen tänään tupla-treenit Kenpoa. Saapa viime viikollekin sitten vihdoin vihreän raksin. Noh, huomenna meillä on duunin koko päivän kestävä jutska, joten en ehdi millään Stretch X:ää suorittamaan. Sekin siis tänään! Triplatreenipäivä! :D Huomenna voi hartioissa tuntua, kun tänään jokunen lyönti on tullut hutkittua. Selkä ja hartiat on muutenkin aivan muussina, kun eilen punnersin yhden isohkon paketin Ikeasta kotiin - vaikka en selällä nostanutkaan.

Tuota lukuunottamatta treenihommat on menny ihan jees! Meinaa olla ikävä juoksemista jo, mutta ei kertakaikkiaan jaksa vetää tuon P90X treenikalenterin lisäksi kovin paljoa. Jokusen kerran on tullut pyöräiltyä duuniin ja tietty koiran kanssa kävelyä, mutta niitä en varsinaisesti liikunnaksi laske. Eihän niissä tule edes kunnolla hiki, kun töihinkin pyöräilen niin rauhallisesti. Sais tämän arjen nyt rullaamaan kunnolla syksyn mittaan, niin jospa se energiatasokin taas nousee. Nukkuminen auttanee, joten ei muuta kuin koiranulkoilutuksen kautta hampaiden pesulle ja nukkumaan - ysiltä! :) Oispa aika repäsy. Hih.

Ruokahommat on menny myös ihan jees. Jokusen ylimääräisen leivän olen vetässyt naamaan kotona tässä viikon aikana, enkä niin tarkkaan ole hiilareita enää laskeskellut. Nyt tosin parina päivänä on tullut syötyä liian vähän... illalla olen niin poikki, etten jaksa alkaa tekemään ruokaa -> siis en syö mitään vaan nappaan lasin Pepsi Maxia. Huono homma! Se vaan on niiiiiin hyvää!

Kuvastakin näkee, kuin pelottavan väsynyt pyryharakka mua katsoo peilistä takaisin... silmäpussit vaan roikkuu. Mutta kaksoisleuka ei. Hah!
Töttöröö!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti