maanantai 5. elokuuta 2013

Painotavoite - almost there!

Asetin tämän blogin alkuaikoina maaliskuussa painonpudotustavoitteeksi 5.1kg. Tuolloin alkupaino oli korkeimmillaan 64.1kg. Tästä on tultu alaspäin 5kg! Toukokuun lopusta tähän päivään tuosta tippui kolme. Nyt selkeästi on tullut lihasta lisää tai vaihtoehtoisesti se on tullut näkyviin, kun rasvakerros päällä on pienentynyt. Vähän pistää hymyilyttämään, kun peilistä ihailen pikkuriikkisiä ojentajapatteja tai pienen rasvakerroksen alta pilkottavia vatsoja. Sieltä ne mönkii esille pikkuhiljaa!!! En kyllä kehtais kyylätä itseä julkisella paikalla, mutta joskus salaa kotona katson, mitä on muuttunut. ;)

Tässäpä täytyy sitten alkaa tasapainoilemaan, että sais pidettyä suunnilleen painon tässä ja lihasmassaa sais tulla pikkasen myös fläsän tilalle. Eli alkaa ns. viilausperiodi. Aluksi aion pitää ruokavalion suht samana ja katsoa, mitä vaaka sekä peili näyttävät. Toki, jos painoa alkaa tippumaan ihan törkeesti, pitää iskee jarrut pohjaan ja syödä pikkasen enemmän hiilareita - jaksaa siten paremmin treenatakin. Mutta mutu-tuntumalla nyt mennään. Tämä kaikki on mulle uutta, joten tässä katellaan eikä hökälehditä (kyllä, tuo on verbi). Painotavoitettakin voi sitten viilata, kun tietää, miltä näyttää ja miltä haluaa näyttää. Eihän mulla ole aavistustakaan paljon painan, kun olen peilin suhteen tavoitteessani! Ja voihan tässäkin suhteessa nälkä kasvaa syödessä...

Tämän päivän P90X-treeni Chest, Shoulders & Triceps meni tosi kivasti, vielä paremmin kuin viime viikolla. Silloin olikin ihan uus treeni ja se oli sellasta kattelemista välillä. Nyt tein jutut rauhassa ja välillä ihan otin videoo taaksepäin, jos jäin jälkeen. Tuli hyviä toistoja/hyvillä painoilla. Alkaa ojentajatkin jaksamaan enemmän kuin vaivaisia kahden kilon nössöpainoja. ;) Seuraava onkin 4.2kg eikä välimuotoja ole, joten niillä mentiin suurimmaksi osaksi tänään hyvillä toistomäärillä!

Liian vähän olen tänään syönyt, joten hus tästä tietokoneen äärestä ruokaa laittamaan!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti