tiistai 6. elokuuta 2013

Hapenpuutetta

Tänään oli Plyometrics-treeni ja taas kävi niin, että alkoi pyörryttämään ja ahdistava tunne, ettei saa tarpeeksi happea. Yrittää vaan haukkoa henkeä ja silmissä alkaa sumenemaan. Voi olla, että kämppä on vaan liian kuuma ja hapeton treenaamiseen. Samalla lailla mua ahdistaa juosta helteellä. Vai voiko olla, että hapenottokyky on näin hurjasti huonontunut nyt treenin painottuessa enemmän lihaskuntoon kuin hapenottokyvyn parantamiseen??? Onhan tuossa hyppelytreenissä keskipaikkeilla ihan reipas tahti noissa puolen minuutin rykäsyissä... *lääh*

Ihan mukavalta näyttää treenikalenterin paperiversio jiäkuaapin ovessa! Aina, kun tähän saa ruksin laittaa, tulee niiiin loistava fiilis!
Raksia ruutuun!
Arvatkaa mitä ajattelin tehdä tälle energiattomuudelle, hapenpuutteelle ja yleiselle nuutumisen tunteelle - ostin tänään KARKKIA!!! Maltillisen pussin, mutta kuitenkin. Tänä aamuna, kun raahasin kroppani vaa'alle, se näytti alle 59kg, joka oli alunperin aikomus saavuttaa, niin nyt voi vähän palkita itteään tässä sokerittomassa kiduttamisessa. Heh. Mutta sitten oikeasti takaisin ruotuun HETI! Niin kerta.

Niin monta kertaa olen viime viikkoina unessa hyökännyt tämän hyllyn kimppuun ja tänään siitä tuli todellisuutta!!!

Ja miten maltillinen hyökkäys se olikaan, vaikka vaikeaa se oli - 150g tasan!

Voi melkein käy sääliksi kuin vähän näillä on kavereita samassa pussissa. ;)
Oikea iltaruoka naamariin, leffa pyörimään ja NAMS! <3
---
Lisäys klo 22:37 - Whoa, I just have to say... what a ride it was my friends, what a ride!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti