sunnuntai 4. elokuuta 2013

Akut täyteen virtaa

Suomenlinnassa oli kiva käydä loikoilemassa, vaikka olihan sinne lautalle jonot!!! Ja mm. venäläisturisteilla oli mahdotonta ymmärtää käsite jonottaminen. Rovaniemeltä kotoisin oleva pariskunta lastenvaunuineen just meidän edessä lisääntyi viisihenkisellä perheellä myös jonotuksen loppuajalla. Otti niin aivoon, kun itse oli koiruuden kanssa jonottanut reilu 1,5 tuntia ja yhdet vaan kiilaa saatana siihen jonon kylkeen! Oisin alkanut rähisemään, jos en ois pelännyt ettei meitä huolita koko paatille. Mutta vihdoin päästiin kuitenkin matkaan.
Sekoittelin pokkana palkkarin lautalla muiden katsoessa kummissaan, että mitä se siinä sheikkaa. Jäälatte meni jo jonottaessa.
Koira nautti varjosta.
Ja minä auringosta.

Eilen syömiset oli muuten järkeviä, mutta illalla otin viiniä kolme lasia ja kolme sidukkaa!

Jauhelihawok, salaattia ja leipä hiilareina. Valkkarista ilmeisesti mielenruokaa.

Tänään olikin sitten pikkanen darra, mutta sain lepäillä koko päivän. Herään aina superaikaisin, kun on "morning-after". Tänään heräsin jo ennen kahdeksaa. Iltapäivällä tulikin sitten torkuttua pitkä tovi kirjan lukemisen lomassa. ;) Illalla aikaisin nukkumaan, niin jaksaa huomenna herätä ihmisten aikaan töihin ja uuteen P90X treeniviikkoon numero kuusi.

Tässä iltapuhteina voisin paneutua pieneen personal trainerin hommaan. Lupasin kaverille tehdä personoidun ruokavalioehdotelman ja treenikalenterin syksyksi ja katsotaan sitten, miten ne lähtee käyntiin. Omissa treenien ja syömisten suunnittelussa ei ilmeisesti ole tarpeeksi. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti