torstai 8. elokuuta 2013

Hot Yoga X

Tämän päivän joogailut oli tahattomasti kuuminta hottia. Kämpässä asteita on reippaasti yli kolmekymmentä (tarkkaa lukua en tiedä, kun mulla ei ole toimivaa sisälämpömittaria... Mutta ikkunan ulkopuolella näyttää 29 ja tuntuu paljon viileämmältä. Eli varmaan sisällä samaa luokkaa kuin mitä näissä hot jooga hommissa yleensäkin on.

Mun joogaaminen on muutenkin niin hikistä hommaa, ja vielä kun lisää tämän lämmön, niin oli kuulkaas joogailumattokin ihan kosteana. :D Yleensä kosteus jää oman ihon pintaan, mutta piti se tämäkin ihanuus kokea! Töistä tullessa kiinnosti kiviäkin alkaa joogaamaan, mutta taas hammasta purren mentiin. Inspistä siis edelleen etsiskelen.

Syömingit on pysyneet aisoissa tiistain irtokarkkimässäilyn jälkeen! \o/ Ehkä tämä neiti oppii sittenkin joskus vielä syömään oikein ja herkuttelemaan myös silloin tällöin. Toivoa on. Aamupaino oli edelleen pikkasen tippunut: 58.6kg. Alkaa jo aamulla pyörimään housut jalassa. Ei nyt oikein jaksas lähteä ostelemaan uusia housuja näin "välivaiheessa", kun saattaa reidet/pylly/vyötärö vielä toivottavasti ainakin muuttaa muotoaan johonkin suuntaan ennen lokakuuta, jolloin tämä (eka kierros) P90X:stä on done. Eli siis kaivan vyön jostain kaapinpohjalta ja kursin housut ylös niillä. Uuu, sexy! :D
Kuva: Google

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti