lauantai 10. elokuuta 2013

Inspiraatiota metsästämässä

Kävin eilen ostamassa uusia treenishortseja. Jeij!

Kahdet pöksyt (toiset on mustat eikä erotu yhtään pöydästä) ja soijaa!

Kuten aiempien postausten kuvista voi päätellä, tämä tuli todella tarpeeseen. Ette siis tule mitä luultavimmin näkemään enää niitä über-sexyjä harmaita pöksyjä, koska... tittidii! Tämä neiti mahtuu S-kokoisiin huppahuijaa-shortseihin! Onhan nuo tommoset venyvät lökäpöksyt, mutta silti!!! :D

Todistusaineistoa. Kyllä se on ässä!
Mun peba mahtuu S-kokoon!!! Eikä tursua!
Entinen balleriina
Vielähän tuossa mahan päällä on sellanen löllerö ja nahka on myös aivan löysä, kun se raasu ei ehtinyt läskien mukaan kutistumaan. Lähteeköhän tuo "kengurupussi" ikinä poies!?! :O Tais venyä sen verran raskausaikana, ettei enää palaudu.

Tänäänkin treenasin ilman Tonyä alkuverryttelyn jälkeen, kun en vaan jaksa sitä ukkoo enää! Katoin netistä Kenpo X liikkeet ja muistelin, miten ne meni ilman videota. Kerrankin saa treenata aivan yksin kuulematta yhtään typerää vitsiä "no crispy creams in da house". Huomenna on taas lepopäivä, ihanaa! Alkaakin taas viikon treeneistä lihakset olemaan tosi tiukat, että varmaan paikallaan lepäillä mañana.

Syömisten osalta ihan ookoo... eilen join pari kaljaa ja yhden viinilasillisen ja tänään söin yhden pienen jädetuutin. Muuten tosi mallikkaasti. Ei noista jaksa repiä ressiä, kunhan ei ala näkymään vaa'alla tai tuloksissa. Eiks je?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti