lauantai 17. toukokuuta 2014

Ouch!

Big mistake. Uudet Niken lenkkarit vaan nyt ei muovaudu mun jalkoihin. Ei sitten millään! Tänään oli 4x6min vedot kalenterissa ja täytyy myöntää, että puolessa välissä alkoi olla vähän tukalaa koivilla. Loppuverryttelyt kävelin osittain - tai siis kinkkasin kotiin. Tässä tulos:
Isoin rakkula. Muitakin oli ja kipeitä mokomat!
Kyllä jonkun verran kipua kestää juostessa, mutta aloin tietysti varomaan tuota ja astumaan jalalla erilailla painottaen ulkosyrjää.Tästä johtuen alkoi tuntumaan kipua kehräsluun yläpuolella ja jalat väsyi paljon nopeammin kuin normaalisti juostessa. Ei auttanut, vaikka jonkun verran teippailin jalkoja, kun ne teipit oli väärissä paikoissa. :( Mitä tästä opimme? Ei ikinä kannata ostaa hienon näköisiä lenkkareita, joissa on jotain ihme naruja painamassa jalan sivua. Miten tollasia edes suunnitellaan!?! On jollain taas välähtänyt.

Viikko on ollut raskas. Mulla oli työreissu Turkuun konferenssiin ja siitä johtuen koko viikko oli väsymystä. Ylitöitä paiskin 5-6 tuntia. Siihen päälle vielä pari rankkaa treeniä niin homma on valmis! Nyt viikonloppuna vois ottaa vaikka päikkärit... <3 Tämän viikon treenit on kyllä olleet ihan älyttömiä revityksiä. Ainakin mun aiempien lenkkien vauhtiin jos vertaa. Keskiviikon intervallitreenit oli kuluttava ja rankka. Neljä minuuttia kevyttä hölkkää ja yhden minuutin kova veto, näitä kymmenen. Melkein kaikki spurtit oli alle 5 min/km tahtiin. Vielä parit kunnon juoksutreenit ja sitten ens viikon sunnuntaina pääseekin kirmaamaan ihan tosissaan. Tai no puolitosissaan.

Kahavia
 Mutta ootteko huomanneet, kuin mahtavaa tuolla ulkona on juosta!?! Siis jos nyt ei satu omaamaan aivan kamalaa allergiaa kaikille pölyttäville rehuille ja puille. Kesä tuli! Ja tämän vuoden Naisten kympin paitakin. Oli muuten aika omituiset leikkaukset tuossa - keskellä sellanen ihme kaistale. Ja värikään ei kyllä ihan osunut mun feivöretteihin.
Naisten kympin paita ja määliö (selfie).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti