tiistai 6. toukokuuta 2014

Lepopäivien jälkeen vedot maistuu

Sunnuntaina ja eilen maanantaina olin fiksu ja pidin lepopäivät juoksemisesta.

 Sunnuntaina kävin kuitenkin golf-harkoissa ja hyvin pääsi taas jyvälle, mistä on kysymys. Kävin shoppailemassa uusia golfvälineitä kuten kantobägin. Entinen kärrybägi on niin nahistunut ja painava, että halusin kokeilla kantobägiä. Voihan senkin laittaa kärryihin pötköttämään, jos ei jaksakaan kantaa joka kierroksella.
Hyvältä tuntui selässä. Ja näyttäähän tuo paremmalta kuin vanha.

Sain myös käyttööni aivan ihkut väyläpuut/hybridit, joita pääsen kouluttamaan tänä kesänä. Näillä on voitettu suomenmestaruus! Eli on ihan etuoikeus ja kunnia päästä näillä harjoittelemaan/pelaamaan. Ei pitäis olla enää välineistä kiinni.
SM-mailat. Ehdin kokeilla vasta toista hybridiä. Tässä sitä on työnsarkaa opetella näillä pelaamaan.

Tänään kävin sitten kahden lepopäivän jälkeen juoksemassa 4 x 5 min vedot 2 min palautuksilla + alle ja päälle 10 minsan verryttelyt. Oli aivan ihanaa! Tajusin jossain vaiheessa, että vaikka ne vedot tuntu vähän pahalta, niin silti kykenin hyvin palautumaan tuossa kahdessa minsassa aina seuraavaan rykäsyyn. Eihän tuo tietenkään mitään ihan älytöntä vauhtia (vielä) ollut, mutta siitä on hyvä jatkaa. Paras viimeinen veto oli 930m eli tuo enteilis sellasta 2200m cooperia. Olen melkein varma, etten kykene alittamaan viime vuoden kympin aikaa, mutta ei se haittaa. Kunhan on kiva juosta. Eiks se ole tärkeintä!?!

Ja vielä yks juttu. Sain tuon treenikalenterisivun ilmeisesti jaettua googlen asetuksista, joten sen pitäis näkyä myös teillekin oikein.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti