sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Kymppi raahustettu

Olinpa fiksu perjantaina ja jätin urheilijamaisesti väliin duunin kesäjuhlat tämän päivän Naisten kympin puristusta silmällä pitäen. Olishan se kamala moka, jos heittäis hukkaan kaiken sen työn, mitä tässä monta viikkoa on tehnyt vain jonkun juhlan takia. Enkä myöskään halunnut mennä sinne kuijottamaan, kun muut syö ja juo ittensä mukavaksi ja kyselee miksi sä et syö mitään, miksi sä et juo mitään? Kuka siinä nyt kykenee ihan älyttömiin itsensä hillintöihin!?! ;)

Sen sijaan menin perjantaina töiden jälkeen rangelle harkkaamaan upeassa säässä.

Kompastuskiveksi muodostui kuitenkin eilinen eli lauantainen "valmistelutreeni". Vedin reilu 4 tunnin ja 10 kilsan golfkierroksen ihan älyttömässä helteessä aivan liian vähällä tankkauksella. Niin nesteen kuin energiankin kannalta! Ei menny kuin Strömsössä... Energiaa paloi 850kcal! Tuloksena oli koko illan särkevät koivet, turvonnut kroppa ja ahdistunut mieli, että miten selviän tämän päivän juoksusta. No hengissä selvisin kuitenkin. Kierroksen jälkeen oli pakko ottaa yks Iso olut ja lounas ravintolassa. Pääruoasta en ehtinyt ottaa kuvaa, kun oli niin älytön nälkä! Illalla rullailin lihaksia auki ja koitin venytellä kunnolla.
"Keittolounas". Tai olihan siinä se pääruokakin... kolme isoa lihapullaa ja muusia ja salaattia. Nams!

Iltapalaksi upposi vielä ihana Oivallus-pullaleipä ja erinäistä lihaa ja rehua. Tankkausta kuin euron bensalla.



Tänään valmistelujen kuvat puhuvat paljon puolestaan:
Tarvittavat jutut onnistuneeseen juoksuun.
Tankkausateria

Aika hevit teippaukset piti laittaa, kun koivet on aivan rikki.
Ready?

Itse juoksuun täytyy olla tyytyväinen, vaikka en ihan päässyt tavoitteeseen. Aika oli 1:00:44 eli 45 sekkaa jäi alle tunnin ajasta, joka alunperin oli haaveissa. Toisaalta eipä se edes ollut oikeasti sitä kymppiä - mun Garmin näytti matkaksi 9.91km. Viime vuoden ajasta jäin 28 sekuntia. Tänä vuonna oli tosin aivan infernaalinen sää, jossa ei pirukaan juoksisi. Ja reitti oli muuttunut ja mielestäni vaikeampi kuin viime vuonna... paljon ylämäkiä mm. heti alkuun kunnon nousu stadionin vierestä. Nestetankkaus oli kyllä paras mahdollinen. Toipuminen voi kyllä olla vähän nihkeää, kun ei heti saanut kunnolla vettä maalissa.

Heti jo starttiviivalla olin aivan hiestä märkänä ja ensimmäisestä tankkauspisteen juomamukillisesta meni enemmän vettä päähän kuin suuhun. Nämä kaikki huomioon ottaen on aika voittajafiilis. :)

Keskitahti: 6:08 min/km
Paras tahti: 2:58 min/km
Keskisyke: 165 b/m
Maksimisyke: 179 b/m

Karpalo kuittaa.
Kotona odotti palkinto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti