tiistai 15. lokakuuta 2013

Viikkokalenteri rullaamaan

Eilen oli aivan mahtava treeni taas duunipaikan salilla ja mikä parasta, hinta-laatu -suhde salilla on mitä parhain. Se kun on ilmainen. ;)

Ihan mielissään, tuli vähä hiksa
Treenit alkakoon



Ohjelmassa on jalat ja alaselkä maanantaisin, keskiviikkona on rinta ja olkapäät, perjantaina vuorostaan yläselkä ja kädet (haba ja ojentaja). Joka kuntosalitreeneillä teen vatsoja. Torstaina ajattelin edelleen tehdä kehonhuoltoa - joogaa ja venyttelyitä. Lauantaina ois ainakin yksi kunnon aerobinen lenkki viikossa, jos vain suinkin jalka kestää.

Tämmönen treenikalenteri ois jouluun asti ja sitten taas mietitään, että mitä tarvii muuttaa. Otanko enemmän aerobista joukkoon vai mennäänkö salipainotteisesti. Tietty tästä puuttuu ihan täysin koiran kanssa kävelyt, mutta ne nyt on sellasta haahuilua, joten sitä ei voi laskea oikein minkäänlaiseksi liikunnaksi.

Ajattelin nyt laittaa enemmän dataa ylös oikein ekseliin näistä treeneistä, että saa ulos kaikenmualiman käppyrät kuin treeni etenee. Onhan siinä aina naputteleminen, mutta toisaalta sitä on kiva tehdä ja toimii motivaation kohottajana, jos sellaisen puutos taas jossain vaiheessa iskee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti