tiistai 8. lokakuuta 2013

Tein Sen!!!!!!!

Tässä se on, nätissä paketissa - P90X treeniohjelma läpikahlattuna ja hikoiltuna! Uskomatonta! 90 päivää sisälsi 76 treeniä. Hyvä minä, eiku paras minä! Tosin, olihan tuossa välillä reilu viikon sairastelutauko eli oikeissa päivissä laskettuna aikaa kului 99 päivää.

Kyllä jännitti tänä aamuna mennä vaa'alle ja laittaa mittanauha ja kamera laulamaan. Tässäpä tuloksia koko rutistuksesta, olkaatte hyviä... eiku parhaita. :) Nämä vertailukuvat on vähän huonolaatuisia, kun aamulla vakikuvaaja oli uninen, joten otin ajastimella.

Mimmi kapenee edestä

Ja mimmi kapenee takaa
Sitten tietysti piti hehkuttaa!!!

Iiik! Mitähän tämä sanoo!?!
No se sanoi seuraavaa:
Vyötärön kapein kohta: -4cm
Vyötärö navan kohta: -5cm
Lantio levein kohta: -3cm
Reidet levein kohta: -1cm
Ja vaakakin puhui:
Paino: -3,1kg

Eli näyttää siltä, että jenkat on lähteneet lätkimään. Love doesn't need handles, vai miten-se-meni?

Viimeisiä rasteja...

Kuka löytää yhden ainoan tyhjän ruudun?

Kattokaa nyt kuin pieni ahteri!?!
Ja huomatkaa edellisessä kuvassa on jo heti pakattuna treenikassi valmiiksi, nimittäin nyt saan treenata ihan omia juttuja jollain muulla salilla kuin kotona. Eli duunissa, kun siellä saa treenata myös ilmaiseksi... heh. Ja pääasia on, että saan itse vapauden valita ne liikkeet, mitkä innostaa mua ja mitkä saan suoritettua puhtaasti ja loukkaamatta koipiani tai muita kehonosia.

Tietysti tänään piti heti tehdä jalat ja alaselkä. Nams! Olipa aivan uskomaton fiilis, kun ajelin duunista kotiin salin jälkeen endorfiinipökkyrässä ja protskujuoma mahassa uiskennellen. Nyt vain pitäis saada tuo oma ohjelma mallilleen. Eli tulee myös tämän vapauden mukana suuri vastuu omasta treenistä. Ei voi vaan sokkona seurata jonkun ukkelin ohjeita. ;) Kiitos vaan Tony Hortonille treeniprojektista...

Eli ei tämä tosiaan tähän lopu, mutta kattokaapa tämän neidin ilmettä, kun pääsi tekemään omia jalkoja...

P.S. Pääseeköhän näillä koivilla huomenna ylös sängystä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti