tiistai 1. lokakuuta 2013

Puolikuntoisen treeniä ja uusia vermeitä!

Heippahei!

Vähän on selityksen makua, miksi jo kolmatta päivää taas rötvään, mutta mutta... Eilen oli maha sekaisin jostain kumman syystä, joten ei oikein tehnyt mieli joogahommia duunailla. Tänään taas oli kurkku kipeä - kroppa koittaa vimmoissaan viestiä nyt jotain. Vai onko tämä vaan joku supervirusbakteerien hyökkäys pientä treenaajaa kohtaan!?! Tähän kuuluu tietty todeta: "onhan sitä kaikkea liikkeellä..."

Viime viikon tiistain täydellisen masennusromahduksen jälkeen keskiviikkona tein normaalin selkä/haba-treenin ja olen jättänyt hyppelyt nyt kokonaan pois. Saa jalka levätä kunnolla. Myös juokseminen on kielletty, mutta lauantaina pystyin tekemään aerobisen ihan hyvin Kenpo X -versiona pikkasen liikkeitä modaten ja jalkaa varoen. Kyykkääminen onnistuu ihan hyvin, joten perjantain jalkatreenitkin meni ihan ookoo, pienillä muutoksilla. Onneksi!

Tänä aamuna (voi johtua eilisestä mahasekoilusta) oli alhaisin paino vaa'alla piiiitkään aikaan. Tai sitten lihakset on surkastumassa... No jokatapauksessa P90X-treenit jatkuu vielä n. viikon tai pitempään, jos tämä flunssa nyt ihan oikeasti iskee niskaan... taas.

Jotain motivaation kohottavaakin on päässyt käymään. Tilasin Gazozilta ens kesäksi uudet farkku caprit ja ne on aivan IHQt, paitsi että ne on liian isot - koko on W29". Jee, tuon kokoiset on liian isot. Pitänee koittaa vaihtaa numeroa tai paria pienemmäksi ja sitten ens kesänä vielä mahtua niihin! ;)

Apuva! En osaa tilata oikeankokoisia housuja!


Lisäksi tilauksessa oli upouudet salihanskat ja rannetuet. Kohta nousee muuten rauta ja ilman kovettumia!

Hnnnggg!


Ruokavalio on ollut mallillaan! Makaronilaatikko 600g lihalla ja 240g makaroneilla ja tietty munamaito tuo myös protskua oikein kunnolla.

Siellä se herkku valmistuu!

Vähän pitäis jo miettiä uutta saliohjelmaa ja koko treenikalenteria. Ihanaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti