tiistai 21. toukokuuta 2013

Viimeinen veto pois

Tänään oli viimeinen vetotreeni ennen sunnuntain tassuttelua. Alkuverryttelyssä oli jalat ihan väsyneet ja tuntui, ettei pääse yhtään mihinkään. Kuljin pyörällä töissä, joten se saattaa olla syynä. Tai sitten kauhea vastatuuli. ;) Vedot meni ihan hyvin, vaikka ensimmäinen olikin ihan kauhea! Kaks minuuttia on just sellanen hankala, että ei voi lähteä täysillä, muttei myöskään tarvi ihan hirveesti löysäillä. Onneksi niitä ei ollut enempää kuin kolmet, niin saa jalat kunnolla levätä. Pitää koittaa muistaa venytellä ja huoltaa kehoa tässä lähipäivinäkin. On tämä niin jänskää! <3

Kuva: Google

Syömiset on taas paremmassa hallinnassa kuin viikko sitten. Nyt on pakko saada ylimääräiset nesteet liikkeelle, ettei sitten tarvi niitä kantaa mukana sunnuntaina. Ja hiilarihimo pitää pitää myös täysin kurissa, ettei vedä tässä kunnon pöhöä, kun ei saa kovia lenkkejäkään enää tehdä ennen koitosta. Peukku siis myös syömisille.

Sain muuten eilen sängyn ja se on aivan ihana!!! Ei tänäänkään meinaa malttaa, että pääsee nukkumaan. Tais tämä likka löytää uuden harrastuksen. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti