torstai 2. toukokuuta 2013

Alle kk tavoitteeseen

Katsoin tänään tarkemmin juoksukalenteriani ja huomasin, että nyt ollaan samassa kuussa kuin "kisa" (eli Naistenkymppi :P). Näin se vaan aika juoksee tämän tytön kanssa kilpaa. Eilen tein semireippaita vetoja 4min ja yhden minuutin kävelin - tätä 50 minsaa. Ihan hyvin meni. Viides pyrähdys otti vähän liian koville, joten se jäi kesken, mutta muuten jaksoin hienosti. Alkaa olla välillä jo sellasta vauhdin tuntua ja välillä mennään vauhtia, jossa mummot menee rollaattorin kanssa ohi. Vaan sellasta se on, ei aina voi olla iskussa. Nyt sentään on vähän jo sellasta jaksamisfiilistä, eikä heti ala pistämään/hapottamaan/ahdistamaan/väsyttämään. Jeij!

Huomenna (jonka teen lauantaina) 4x5min vedot, palautuksena 2min kävelyä ja verryttelyt päälle. Ihan reipas lenkki siis. Sunnuntaina on rento 60-70min juoksu, 100m kävelyä tuntuman mukaan. Pitäis vielä melkein 3 viikkoa jaksaa treenata kovaa, niin sitten pääsee herkistelemään ja lepäilemään muutamaksi päiväksi ennen suurta koitosta. Heh!

Ruokahommista, vappuna possuilin vähän munkin ja siman kanssa, mutta siihen se jäi onneksi. Tänään on oltu kiltisti ja nätisti. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti