lauantai 4. toukokuuta 2013

Pitkiä vetoja

Tänään mietin, että ehkä mulla nuo 5min vedot on liian nopeita, kun meinaa alkaa tuntumaan tosi pahalta parin minsan jälkeen sydämessä. Huomasin, että sellanen 162 syke on just siinä rajoilla, että pistääkö rinnasta vai ei. Puhumattakaan kuin pahalta tuntuu, jos mennään yli 170!

Mutta kaikenkaikkiaan tämän aamun lenkki oli onnistunut. Eka verryttelin 10 minsaa (1,2km) ja sitten otin 5 minuutin reippaita (tai no eihän se mulla reipasta ole kuin 100 metrin pyrähdyksillä :P) spurtteja ja parin minsan kävelyt palautuksena. Yhteensä 7km lenkki meni aikaan 48min. Jaksaako tällä juosta 10km? Vielä on tosin aikaa treenata kovaa 2 viikkoa ja sen jälkeen aletaan himmailemaan sunnuntaita odotellen. Pitääkin tässä alkaa suunnittelemaan sen viikon ohjelmaa tarkemmin, että on mahdollisimman tikissä sitten.

Vaan onhan tuolla aivan ihanaa juosta nyt, kun on kevät näin pitkällä! Ei tarvi miettiä hirveästi, että paleleeko vai ei. Luonnosta tulee muhkeita tuoreita tuoksuja ja linnut laulelee. Hyvällä tuurilla kuten tänään aurinkokin paistelee kevyen pilviverhon lomasta. <3

Varsinaisia rasitusvammoja tai muita ei ole, mutta niskat on aivan jumissa... siitä kohtaa, mistä pää kiinnittyy selkärankaan. Ja jonkun verran myös hartiat. Taitaa olla merkki siitä, että kehonhuolto on ihan retuperällä. Siispä venyttelemään tästä tietokoneen äärestä, HUS! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti