sunnuntai 26. toukokuuta 2013

I did it!!!!!!!!

Tavoiteaika alittui reilusti. Kymppi hurahti ajassa 1:00:17 ja näin ollen juoksuvauhti oli 6.01min/km. Toki ois ollut hienompaa juosta vielä 17 sekuntia nopeammin, mutta olen tähän tulokseen erittäin tyytyväinen!!! Yleisesti ottaen juoksu tuntui yllättävän helpolta, vaikka sykkeet huitelivat ties missä korkeuksissa heti alusta asti. Varmaan 10 pinnaa ihan vain jännityksestä johtuen. ;)

Ensimmäiset 4km menin tosi reipasta vauhtia 5.30min/km. Siinä 7-8km kohdalla alkoi vähän väsy tulla, kun juoksin pitkän mäen aika reilua vauhtia. Viimeinen kilometri oli aika haipakkaa, joten siinä kohti ei ois voinut yhtään kiristää tahtia. Välillä ohi viuhahteli sellasia gaselleja, että ihan "hirvitti". Vähän matkan päässä osa sitten tuli selkä edellä vastaan. Alamäkeen ei päässy kunnolla rullaamaan, kun akkasuma oli edessä ja piti koittaa puikkelehtia jostain välistä. Kaipa sitä itse siinä vaiheessa leikki peuraa.

Tapahtuma oli hienosti järjestetty. Akkoja ois saanut olla pikkasen vähemmän, kun välillä tuntui, ettei meinannut sekaan mahtua ja osa valitsi aivan väärän aloitusporukan. Mutta eipä tarvinnut yksin puurtaa. :)

Nyt on vähän tyhjä olo. Mitä sitä sitten keksii!?! :O

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti