tiistai 3. syyskuuta 2013

Kahden treenin päivä taas

Tässä alkaa vähän laiskuus iskemään blogin päivityksen kanssa. Tarkimmat lukijat ovat varmasti huomanneet, että päivitystahti on huomattavasti hitaampi kuin kesällä. Tämä ei johdu siitä, ettenkö kehtaisi tunnustaa, mitä sydämellä on. Koska sydämellä ei oikeastaan ole mitään tunnustettavaa. Kaikki sujuu enemmän tai vähemmän kuten ennenkin. Tänään piti tehdä eiliset ja tämän päivän treenit, kun eilen haettiin kaksi pientä otusta meille asumaan aika kaukaa ja siihen meni koko ilta.

Otukset
Tänäänkään ei oikein ois ollut energiaa treenata kunnolla, kun töissä oli aivan älytön energiasyöppö päivä. Mutta tein silti kiltisti treenit. Go me! Plyometricsissa pitää nykyään vähän muokata liikkeitä, kun tuntuu pahalta vasemmassa polvessa kyykistyä kovin alas. Mutta pieniä vammoja ja muokkauksia treeneihin nuo on, jos ajattelee kokonaisuutta. Mielummin treenaa varman päälle ilman, että rikkoo ittensä pahemmin.

Viikonloput menee tosiaan lähinnä yksiin treeneihin ja palautumiseen viikon treeneistä ja työstä ja kiireestä. Jos ei sitten satu mitään älyttömän tärkeää, kuten viime viikonloppuna. Piti käydä tuhlaamassa vanhaksi menevä leffalippu ja jossain markkinoilla ja siellä ja täällä. Sunnuntaina onneksi sai ihan rauhottua vähän enemmän, vaikka piti silloinkin yli tunti istua autossa. Onneksi ei kahta.

Kyllä sitten helpottaa kun ei joka arkipäivä tarvi mennä treeneihin. Mietinnän alla on vielä, että mihin salille rahani tungen - jos mihinkään. Töissäkin on periaatteessa aivan toimiva sali ja mikä parasta, se on ilmainen! Mutta katomma...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti