tiistai 17. syyskuuta 2013

Back In Business

... hitaasti mutta epävarmasti.

Tänään tein viikon sairastelutauon jälkeen tooosi kevyen ja rauhallisen kävelyhölkkälenkin ~5km. Pitää ottaa tämä alku nyt tosi rauhallisesti, ettei tule minkäänlaisia jälkitauteja kuten sydänlihastulehdusta tai muuta yhtä kivaa. Kaipa mut on peloteltu tarpeeksi hyvin, etten töppää näissä asioissa. Heti kun alkoi (ja alkoihan se) keuhkoissa tuntumaan ikävältä ja ahdistavalta, kävelin pätkän ja hölkkäilin sitten taas, kun kipu hellitti. Ois tehnyt toki mieli kirmata taas verenmaku suussa, mutta oikein keskityin siihen, etten vedä yhtään kovaa. Ehtii sitä taas sitten kun on kunnossa, oikein täysillä taas vetää räkä poskella.

Oli muuten jännä... tuli kauhea hinku taas ottaa kolmen kilsan testijuoksut, kun juoksu muuten kulki jotenkin leppoisasti. Ehkä tässä syksyn mittaan voisin ottaakin jotain testiä taas, vaikkei juoksua olekaan tullut kesäkuun jälkeen tehtyä juuri yhtään. Huomenna ois kalenterissa lihaskuntoa ja torstaina joogaa. Jospa se tästä taas lähtee rullaamaan omalla painolla - ainakin vielä tämän kolme viikkoa, mitä on P90X-kalenterissa jäljellä. Vähän jännittää, että miten tämä flunssa vaikuttaa lopputuloksiin, mutta asialle nyt ei vaan voi yhtään mitään. Näillä mennään!

Tässäpä vielä update ruokavaliosta... Sairasteluruokana oli Auraa, chilisuklaata, punkkua ja viinirypäleitä. Ja kuvasta puuttuvaa minttusuklaajäätelöä.
:-P~


Sairasteluruoan jälkeen pikkasen enemmän on taas tullut otettua tummaa jälkiuunileipää ja muuta "hyvää" hiilaria ruokavalioon. Enemmän ja vähemmän maltilla. Paino on pysynyt suunnilleen samoissa lukemissa, mutta huomaan kyllä hiilarilöllöyden (varaan keksimisoikeuden tähän hienoon sanaan) hiipineen ihon alle. Jospa se tässä lähtee taas viikossa pois, kun alkaa kunnon rääkki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti