keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Uusi kalenteri pärähti käyntiin

... viime viikolla itse asiassa. Mutta hyvin on mennyt toistaiseksi. Just tulin lenkiltä ja tuolla ulkona on aivan - liian - kuuma - juosta! Niimpä 40 minuuttia kutistui kolmeenkymmeneen ja vetojen määrä kahteen. Näillä endorfiineilla pitäis pärjätä lauantaihin asti, kun huomenna on firman kesäjuhlat ja perjantaina toivutaan niistä. ;)

Syömiset on menneet ihan valtavan hienosti! Tähän salaisuus on jätskihimon taltuttaminen maaliman halvimmilla ja parhaimmilla (noh ainakin melkein) mehujäillä. Eli yksinkertaisesti avataan ananasmurskapurkki, isketään sisältö neljään mehujäämuottiin ja odotellaan päivä, kun ne pakastimessa jäätyy. Aivan namskuja eikä ollenkaan niin kaloripommeja kuin kaupan sokerilillinkimehujäät jäätelöistä puhumattakaan. Kannattaa tehdä valmiiksi ennen kuin herkkujädehimo iskee. Koittakaapa!

Näiden kahden edellämainitun kappaleen myötä paino alkaa taas kivuta pikkuhiljaa alaspäin ja suupielet ylöspäin. Pitää varmaan jossain vaiheessa miettiä salihommia tarkemmin (kunhan ehtii). Ja syksyllä mietin palkitsevani itseni lokakuun loskakelien myötä Esportin areena-kortilla, jolla pääsee juoksemaan sisähalliin, kuntosalille ja bodypumppiin. Mutta katomma miten paikat kestää kesän. Säät ainakin hellii meitä nyt ihan supermakeasti... Iiiihanaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti